MIJN PETER BOEK

-
Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 2 - 4 Werkdagen

Wanneer je 'ja' zegt op de vraag om peter te worden, zeg je 'ja' tegen heel wat dingen. Je belooft om er altijd te zijn voor het kleine persoontje dat je petekind is, en om elke stap in zijn of haar leven aan te moedigen en mee te beleven. Alle mooie momenten die je samen met je petekind beleeft, kun je bijhouden in dit leuke plak- en invulboek. 
Mama's en papa's: dit is een topcadeau om de (toekomstige) peter van je mini-us mee te verrassen wanneer je dé vraag stelt of als leuke attentie bij het eerste kraambezoek.

Productinformatie

MIJN PETER BOEK is een boek in liggend A4-formaat dat afgewerkt werd met een stevige hardcover. Door het laagje matlaminaat op de omslag heeft het boek een strakke uitstraling met een zachte toets. 
Het boek telt 40 pagina’s in wit papier. De papiersoort dat voor onze invulboeken werd uitgekozen, is ietwat dikker. Daardoor is het aangenaam is op te schrijven en kunnen je kinderen er hun creativiteit op loslaten met kleurpotloden en stiften – zonder doordrukken.

PERSONALISEREN

Created with Sketch.

Je kunt dit boek laten personaliseren. Hier vind je alle info over de mogelijkheden.

VERPAKKING 

Created with Sketch.

PLAN MAMA [hartje] ONZE PLANEET

Daarom worden alle boeken van PLAN MAMA met veel zorg en liefde verpakt in ecologische materialen. 
Laat je je bestelling opsturen? Dan staat de postbode misschien wel met een hergebruikte postdoos voor je deur. Als we die niet voorhanden hebben, verpakken we alles in nieuwe postdozen van gerecycleerd karton. Aan plastic doen we niet mee!