MIJN PAPA BOEK

-
Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 2 - 4 Werkdagen

MIJN PAPA BOEK is een leuk plak- en invulboek dat meegroeit met zoon-of dochterlief. Hou wanneer je kinderen nog klein zijn zelf alle herinneringen bij, en ga er naarmate ze groeien steeds meer samen mee aan de slag. Vul het boek samen aan met de leukste herinneringen, en haal ze nog jarenlang op door samen door het boek te bladeren.

Productinformatie

MIJN PAPA BOEK is een boek in liggend A4-formaat dat afgewerkt werd met een stevige hardcover. Door het laagje matlaminaat op de omslag heeft het boek een strakke uitstraling met een zachte toets. 
Het boek telt 40 pagina’s in wit papier. De papiersoort dat voor onze invulboeken werd uitgekozen, is ietwat dikker. Daardoor is het aangenaam is op te schrijven en kunnen je kinderen er hun creativiteit op loslaten met kleurpotloden en stiften – zonder doordrukken.

VERPAKKING

Created with Sketch.

PLAN MAMA [hartje] ONZE PLANEET

Daarom worden alle boeken van PLAN MAMA met veel zorg en liefde verpakt in ecologische materialen. 
Laat je je bestelling opsturen? Dan staat de postbode misschien wel met een hergebruikte postdoos voor je deur. Als we die niet voorhanden hebben, verpakken we alles in nieuwe postdozen van gerecycleerd karton. Aan plastic doen we niet mee!

DIT VIND IK ERVAN!