MIJN MS-MAMA

-
Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

Het kinderboek MIJN MS-MAMA wordt verteld vanuit het standpunt van een kind, om op die manier verschillende facetten van MS en een leven met deze ziekte te belichten. De zwart-witte tekeningen geven je kind(eren) de kans om het verhaal zelf mee vorm te geven. 

Als je dat wenst, voorzien we bij jouw bestelling bovendien een brochure met een aantal doe-tips waarmee je als MS-mama samen met je kinderen actief aan de slag kunt gaan met het boek.

Productinformatie

Het boek is verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen. 
De uitvoering met hardcover heeft een harde kaft die afgewerkt is met een laagje matlaminaat. Het is een stevig en duurzaam boek om jarenlang te koesteren, dat ideaal is om talloze keren samen in te lezen. 
Het boek met softcover is heeft een zachte kaft van dik karton met een laagje matlaminaat. Het kan perfect dienen als voorleesboek, maar leent zich ook prima om samen met je kinderen echt aan de slag te gaan met het boek. In de brochure die je bij het boek krijgt, vind je heel wat tips om samen aan de creatieve handen uit de mouwen te steken.
Kun je niet kiezen? Dan is het all in-pakket de perfecte formule voor jou! Daarin combineer je het boek met hardcover en het softcover boek met een setje kleurpotloden. Zo heb je meteen alle nodige tools bij de hand om MS bespreekbaar te maken met je kinderen. 

VERPAKKING

Created with Sketch.

PLAN MAMA [hartje] ONZE PLANEET

Daarom worden alle boeken van PLAN MAMA met veel zorg en liefde verpakt in ecologische materialen. 
Laat je je bestelling opsturen? Dan staat de postbode misschien wel met een hergebruikte postdoos voor je deur. Als we die niet voorhanden hebben, verpakken we alles in nieuwe postdozen van gerecycleerd karton. Aan plastic doen we niet mee!