MIJN BOEK VAN EERSTE KEREN

-
Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 2 - 4 Werkdagen

Een ideaal plakboek om alle eerste keren van je kind(eren) bij te houden. Op elke pagina van dit boek is een plekje gereserveerd voor een memorabel moment in jullie leven: de eerste knuffels, het eerste feestje, de eerste stapjes ... Bovenaan duid je aan wanneer het gebeurde (dag - datum - maand - jaar) en de rest van de pagina vul je in zoals je dat zelf wilt: met een of meer leuke foto's in het formaat dat je zelf wenst, met een tekstje, misschien zelfs met een leuke tekening. Zo maak je een mooie en unieke verzameling van alle eerste keren van je kind!

Als extraatje kun je stickervellen van Annie with the Bamboo bij bestellen. De zwart-witte stickers passen perfect bij het eenvoudige en strakke design van het boek van eerste keren. Ideaal om een leuke en speelse toets te geven aan de mijlpalen van jouw kind!

Productinformatie

MIJN BOEK VAN EERSTE KEREN is een boek in liggend A4-formaat dat afgewerkt werd met een stevige hardcover. Door het laagje matlaminaat op de omslag heeft het boek een strakke uitstraling met een zachte toets. De kaft en de bladen van het boek worden bij elkaar gehouden door stevige, zwarte metalen ringen. 
Het boek telt 50 pagina‚Äôs in wit papier. De papiersoort die voor dit plakboek werd uitgekozen, is ietwat dikker. Daardoor is het aangenaam is op te schrijven en voldoende stevig om er ontelbare keren door te bladeren. 

PERSONALISEREN 

Created with Sketch.

Je kunt dit boek laten personaliseren. Hier vind je alle info over de mogelijkheden.

VERPAKKING 

Created with Sketch.

PLAN MAMA [hartje] ONZE PLANEET

Daarom worden alle boeken van PLAN MAMA met veel zorg en liefde verpakt in ecologische materialen. 
Laat je je bestelling opsturen? Dan staat de postbode misschien wel met een hergebruikte postdoos voor je deur. Als we die niet voorhanden hebben, verpakken we alles in nieuwe postdozen van gerecycleerd karton. Aan plastic doen we niet mee!