OVER MIJ

AANGENAAM!

Ik ben Marlies. Sinds september 2019 ben ik de trotse mama van Leon, mijn zoontje dat samen met mijn man en onze hond Vic mijn thuis vormt. Samen met hen kan ik alles aan - cliché but true - en ziet de wereld er elke dag dat kleine beetje mooier uit. 
Ik hou van het geschreven woord, 
zowel van het lezen als van het creëren ervan. Beide doe ik graag in het zonnetje, en als het even kan met een goed glas wijn erbij. 

CHANGE OF PLANS

Na een carrière van elf jaar in het lager onderwijs maakte ik vorig jaar de switch naar fulltime ondernemer. Dat kwam niet uit het niets. In maart 2015 kreeg ik een diagnose die mijn hele wereld op z'n kop zette. Ik kreeg te horen dat ik MS heb, en dat draaide de knop in mijn hoofd om. Ik besloot om alles uit het leven te halen en alles te doen wat ik écht graag wilde doen. En zo ontstond PLAN M, de naam waaronder ik als freelance eindredacteur en zelfstandig auteur werk. 

PLAN MAMA

Hoewel ik steeds meer digitaal aan de slag ga met het geschreven woord, gaat er uiteindelijk niets boven papier om te plannen, om herinneringen te bewaren, en nog zoveel meer. Daarom begon ik na de geboorte van ons zoontje met het ontwerpen van invulboeken die niet alleen leuk zijn om in te vullen, maar die ook supermooi naast elkaar staan in de boekenkast. Die collectie vond ik té leuk om alleen in onze eigen boekenkast te zetten. PLAN MAMA was geboren!