MIJN MS-MAMA

In 2015 kreeg ik de diagnose MS. Al snel ging ik op zoek naar boeken over dit onderwerp op maat van kinderen. Ik merkte dat ik niet de enige was die zocht en niet vond, en dat er nood was aan goed materiaal om Multiple Sclerose uit te leggen aan en bespreekbaar te maken voor jonge kinderen. Daarom gingen mijn zus en ik zelf aan de slag!

Het resultaat hiervan is het kinderboek MIJN MS-MAMA. Het is een boek dat verteld wordt vanuit het standpunt van een kind, om op die manier verschillende facetten van MS en een leven met deze ziekte te belichten. De zwart-witte tekeningen geven je kind(eren) de kans om het verhaal zelf mee vorm te geven. Als je dat wenst, voorzien we bij jouw bestelling bovendien een brochure met een aantal doe-tips waarmee je als MS-mama samen met je kinderen actief aan de slag kunt gaan met het boek.

HARDCOVER - om voor te lezen en te koesteren

Een stevig voorleesboek dat lang kan meegaan, om echt te koesteren. Het papier in dit boek is prima beschrijfbaar en 
leent zich ook om met kleurpotloden in te kleuren.
Dit boek koop je aan voor € 25,- (incl. BTW).

SOFTCOVER - om aan de slag te gaan

Een voorleesboekje met flexibele kaft dat qua kwaliteit niet moet onderdoen voor de hardcover variant, maar waarmee je samen met je kind ook perfect aan de slag kunt gaan met onze doe-opdrachtjes.
Dit boek koop je aan voor € 15,00 (incl. BTW).

MS-MAMA PAKKET - de all-in formule

In het MS-MAMA PAKKET zit een hardcover boekje om uit voor te lezen te koesteren, een softcover boekje om samen met je kind(eren) mee aan de slag tegaan en een set van 12 kleurpotloden. 
Het pakket koop je aan voor € 35,00 (incl. BTW).

BESTELLEN

MIJN MS-MAMA is niet rechtstreeks verkrijgbaar in de webshop. Om het boek aan te kopen, kun je me een berichtje sturen. 
Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!